V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce

 

www.kmcatering.c

 

Jídelní lístek 15.-18.4. 2019.

Polévka: Frankfurtkská 1,3,7,

Boloňské špagety se strouhaným sýrem 1,3,7,13

Polévka: Uzená s vejcem 1,3,7

Srbské vepřové rizoto se sýrem a červenou řepou1,3,7,

Polévka:Bramboračka 1,3,7,

Přírodní sekaný řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 1,3,7,

polévka: Jihočeská kulajda 1,3,7,

Ovocné knedlíky s tvarohem a rozpuštěným máslem.1,3,7

Jídelní lístek 23.4 -26.4. 2019    

Pol: Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou 1,3,7

Smažené rybí filé s máslovým bramborem 1,3,7

Pol: Hrachová s uzeninou 1,3,7

Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7

Pol: Cibulová s vejcem 1,3,7, 13

Čočka na kyselo z kladenskou pečení,Znojemskou okurkou a vejcem 1,3,

Pol:: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 1,3,7

Kuřecí stehenní plátek na žampionech s dušenou rýží1,3,7

 

www.rozvoz-jidel.g6.cz