V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce

Dobrou chuť vám přeje Apetit  

 

 

 

Jídelní lístek

  1. 5. 2021 – 14. 5. 2021

 

pondělí     polévka: zeleninová s vločkami             1

             oběd: katův šleh, rýže                     1

 

úterý       polévka: bramborová s houbami            1,9

oběd: jitrnice, lepenice                    1

 

středa      polévka: mrkvový krém

oběd: hrachová kaše, uzené maso, kyselá okurka       1

         

čtvrtek    polévka: jemná gulášová                    1,3

oběd: těstoviny s paprikou, černými olivami, rajčaty a pórkem, sýr   1,3,7

 

pátek       polévka: hovězí vývar s těstovinovou rýží              1,3,7

oběd: hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík     1,3,7

 

Dietní jídelní lístek

  1. 5. 2021 – 21. 5. 2021

 

pondělí     polévka: drůbeží krém se zeleninou        1,7,9

             oběd: srbské žebírko, rýže                1

 

úterý       polévka: zeleninový vývar s krupičkou          1,7,9

oběd: plněné bramborové knedlíky, špenát, cibulka 1,3,7

 

středa      polévka: kulajda                                  1,3,7

oběd: vepřové v mrkvi, brambor           1

         

čtvrtek    polévka: hovězí vývar se zeleninou a nudlemi  1,3,7

oběd: sekaná svíčková na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9

 

pátek       polévka: boršč                                    1,7,9

oběd: kuřecí roláda, bramborová kaše         1,7