V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce

Dobrou chuť vám přeje Apetit

                       

 

 

 

 jídelní lístek

  1. – 9. 4. 2020

 

pondělí     polévka: vločková se zeleninou        1,9

oběd: koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, brambor     1,3,7

 

úterý       polévka: hovězí vývar s masem a nudlemi      1,3,7,9

oběd: bratislavské hovězí nudličky, houskový knedlík   1,3,7

 

středa      polévka: jemná gulášová              1

oběd: rýžový nákyp se švestkami          3,7

 

čtvrtek    polévka: zelná s klobásou             1,7

oběd: špagety s vepřovou směsí, sýr      1,3,7

 

jídelní lístek

13.4 – 14. 4. 2020

 

 

úterý       polévka: pórková s bramborem             1,7

oběd: pečené kuřecí stehno, špenát, brambor 1,3,7   

 

středa      polévka: kmínová s vejcem                 3

oběd: štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík     1,3,7

 

čtvrtek    polévka: brokolicový krém                  7

oběd: smažený hermelín, bramborová kaše    1,3,7

 

pátek       polévka: kulajda s vejcem                  3,7

oběd: zapečené těstoviny s uzeninou a vejci  1,3,7