V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce

 

Dobrou chuť vám přeje Martin Kovács  tel: 604 940 27

 

Jídelní lístek 17.-21.-6. 2019

www.kmcatering.cz

Polévka: Květákový krém s krutóny 1,3,7,

Vepřový plátek s houbovou omáčkou těstovinami 1,3,7,13

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním  1,3,7,

Kuřecí biftečky s petrželovým bramborem a salátem Coleslaw 1,3,7,13

Polévka: Hrachová s uzeninou 1,3,7,

      Vepřový zbojnický závitek s dušenou rýží  1,3,7,

Polévka: Zeleninová Minestrone 1,3,7,1

Bramborové noky s vepřovým masem a kysaným zelím 1,3,7,

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi zeleninou1,3,7 13

Boloňské Lasagne 1,3,7,13

 

Jídelní lístek 24.-28.6. 2019

www.kmcatering.cz

Polévka: Brokolicová 1,3,7,

Smažené rybí filé s petrželovým bramborem 1,3,7,13

Polévka: Bramboračka  1,3,7,

Chalupářský vepřový kotlík s čerstvým pečivem 1,3,7,13

Polévka: Čočková s uzeninou 1,3,7

Vepřové na kmínu s těstovinami  1,3,7,

Polévka: Kulajda 1,3,7,1

Masové kuličky v rajské omáčce s dušenou rýží  1,3,7,

polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou 1,3,7 13

Pečené kuřecí stehno s bramborovou kaší a dušenou zeleninou na másle 1,3,7,13