Zcela zaplněné divadlo, vynikající hudební výkony a oblíbené písničky – tak vypadal po rozbalení vánoční dárek pro naše seniory, dva koncerty Orchestru Václava Hybše, který pro ně zabalily Městská část Praha 1 a Středisko sociálních služeb Praha 1.

Divadlo ABC tak během nedělního odpoledne 9. prosince zažilo příjemnou předvánoční atmosféru, naplněnou vzpomínkami a radostí z jednotlivých hudebních dárků, jež divákům postupně naděloval legendární orchestr, fungující už více než padesát let, se svými mladými pěveckými sólisty – Veronikou Savincovou, Veronikou Vítovou, Otto Weissem a Karlem Korsou. Ty doplnila operetní pěvkyně Pavla Břínková.

„Mám velkou radost z této hudební tradice, která je nejen podle zájmu vítaným dárkem a předvánočním zpestřením, ale i důkazem, že naše městská část na své starší spoluobčany opravdu myslí,“ řekl starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který diváky před každým koncertem přivítal s o to větší radostí, že zasněžené chodníky v neděli značně zhoršovaly pohyb.

„Všem našim seniorům bych chtěla touto cestou popřát příjemný advent a krásné svátky a těším se s nimi na shledanou při předvánočních akcích v našich jednotlivých zařízeních,“ uzavřela ředitelka Střediska sociálních služeb Praha 1 Helena Čelišová.