Oblíbení a vynikající hudebníci Kristina Fialová a Petr Nouzovský opět potěšili seniory z Prahy 1, pro které si dnes už tradičně připravili další procházku krajinou klasické hudby. A i tentokrát na jejich program čekala plná Malostranská beseda.

„Někteří lidé měli obavy, jestli bude cyklus Setkání s kulturou pokračovat, a to, že jsme se dnes tady sešli a že bylo jako tradičně plno, je myslím tím nejlepším důkazem, že ano. Že oblíbené kulturní pořady v Malostranské besedě, ale i další populární akce a aktivity, včetně třeba výletů lodí i autobusy, budeme pro naše seniory připravovat i nadále,“ ubezpečil radní Prahy 1 Petr Burgr, který má kromě kultury na starost například právě i seniory a Středisko sociálních služeb.

Další Setkání s kulturou v Malostranské besedě se tak uskuteční za měsíc, přesně 20. února od 15 hodin, a vystoupí na něm legendární Steamboat Stompers. Bezplatné vstupenky si senioři z Prahy 1 mohou vyzvedávat od 7. února v informačních centrech radnice ve Vodičkově 18 a na Malostranském náměstí 22.

thumbnail of 16-01-2019 SSK